Aday Memurların Asalet Tasdik Töreni Gerçekleştirildi...

15 Kasım 2011 tarihinde Çanakkale Belediyesinde Devlet Memuru olarak göreve başlayan  6 aday memurun Asalet Tasdik Töreni Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Başkan Yardımcıları Ali SÜRÜCÜ, Handan ÖZYAYLA ve Adnan ALBAYRAK'ın da  katılımıyla Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Adaylık sürelerini dolduran memurlar 657 sayılı Devlet Memurluğu Kanunu’nun 55. Maddesi gereğince hizmet içi eğitimlerini tamamlayarak asli memur kadrolarına atanmaya hak kazandılar.

Asil memur olmaya hak kazanan aday memurları tebrik eden Başkan GÖKHAN, Çanakkale Belediyesi'nde hizmet verecek personeller için daire müdürlerinin olumlu görüşlerini kendisine ilettiklerini belirterek, memurların bundan sonra da aynı başarı ve özveri ile kent halkına hizmet etmeyi ilke olarak benimseyeceklerine inandığını ifade etti.

Asil memur olmaya hak kazanan memurlar tek tek görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine dair yemin metnini okudular ve asalet onay belgelerini Başkan GÖKHAN'ın elinden aldılar.

Tören günün anısına çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.

YEMİN METNİ

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na, Atatürk Devrim ve İlkelerine, Anayasa'da ifadesi bulunan Türk Milliyetçiliğine sadakatle bağlı kalacağıma,
Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarını Milletin hizmetinde olarak tarafsız ve eşitlik ilkelerine bağlı olarak uygulayacağıma;
Türk Milleti'nin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyip, koruyup, bunları geliştirmek için çalışacağıma;
İnsan Haklarına ve Anayasa'nın temel ilkelerine dayanan milli, demokratik, laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarımı bilerek, bunları davranış halinde göstereceğime namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.

Asaleti Onaylanan Memurlar

Mustafa Ömür İSTEK - Park ve Bahçeler Müdürlüğü