Sokak İftarları Esenler Mahallesi'nde Devam Etti

Çanakkale Belediyesi ve Mahalle Muhtarlıkları tarafından ortaklaşa düzenlenen sokak iftarları programları, İsmetpaşa Mahallesinde gerçekleştirilen programların ardından Esenler Mahallesi ile devam etti. İlk olarak 16 Temmuz'da Cumartesi Pazarı alanında ardından 17 Temmuz'da ise Uğur 96 mevkiinde iftar yemeği düzenlendi.

Cumartesi Pazarı alanında düzenlenen iftar programına, Belediye Başkan Vekili Fatma SAĞLAM OLCAYTU, Uğur 96’da düzenlenen iftar Programına Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN ile birlikte Esenler Mahallesi Muhtarı Nazife AYDIN ve diğer mahalle muhtarları olmak üzere çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Tasavvuf müzikleri eşliğinde iftar yapma fırsatı bulan mahalle sakinlerini tek tek masaları dolaşarak selamlayan ve sohbet eden Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN,  Ramazan ayının birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ay olduğunu belirterek, barışa ve birlik olmaya değindi. Başkan GÖKHAN, kentlilerin Ramazan ayını da bir kez daha kutlayarak davetlilere iftar programına katıldıkları için teşekkür etti.

19.07.2013