Başkan Gökhan Cevatpaşalılar İle Buluştu…

Çanakkale Belediyesi'nin mahalle muhtarlıklarıyla ortaklaşa düzenlediği iftar programları devam ediyor.  İftar programları kapsamında son olarak 31 Temmuz Çarşamba günü Cevatpaşa Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi'nde,

01 Ağustos Perşembe günü Cevatpaşa Mahallesi Zafer Ekmek Fırını Önünde iftar yemeği düzenlendi.

İftarı programlarına Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN ve CHP Çanakkale Milletvekili Ali SARIBAŞ başta olmak üzere, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. Büyük bir ilginin olduğu iftar programlarında Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, katılan kentlileri tek tek selamlayarak sohbet etti.

İftar programlarında yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemini vurgulayan Başkan GÖKHAN;

“Ramazan ayı insanların birbirleriyle barıştığı, dostlukların pekiştiği ve oruçla, sahurla, iftarla ve ibadetlerle geçirdikleri bir dönem. Ramazanın barışı daim kılmasını temenni ediyorum. Çünkü dünya Müslümanlarının buna ihtiyacı var. Biz ülkemizde özellikle de kentimizde barışı yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu barış ortamının bozulmamasını diliyorum. Hep beraber daha nice Ramazanlarda dostluk ve kardeşlik içerisinde bu gün olduğu gibi iftar sofralarında buluşmayı temenni ediyorum. Bildiğiniz gibi Ramazan'ın sonuna doğru yaklaşıyoruz. Hem önümüzdeki Cumartesi akşamı yaşayacağımız Kadir Gecesi'ni hem de bu ayın sonunda yaşayacağımız Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyor, katılımlarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

02.08.2013