Başkan Gökhan Devlet Memurluğuna Atanan Personel İle Buluştu...

Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Çanakkale Belediyesi’nde sözleşmeli memurluktan devlet memurluğuna atanan personel ile bir araya geldi.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya sözleşmeli memurluktan devlet memurluğuna atanan 36 personel katıldı. Başkan GÖKHAN, personele öncelikle hayırlı olsun dileklerini iletirken, devlet memurluğu hakkında da bilgiler verdi. Başkan GÖKHAN, “Yaptığınız başvurularla memuriyet hakkınızı kullanmışsınız. Bu durum, size yeni sorumluluklar da getiriyor. Bunların da bilincinde olacağınızdan şüphem yok. Devlet memurluğunuzun hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
Ziyarette ayrıca sözleşmeli memurluktan devlet memurluğuna atanan personel tarafından Başkan GÖKHAN’a çiçek takdim edildi.

17.09.2013