Zabıta Müdürlüğünden Şehitler İçin Pilav İkramı…

Çanakkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yılı dolayısıyla pilav ikramı gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediyesi Pazar Yerinde 13 Mart 2018 Salı günü gerçekleşen pilav ikramına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan katılırken, kentliler de büyük ilgi gösterdi. Okunan duaların ardından pilav ikramı gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yılı dolayısıyla Zabıta Müdürlüğümüz, şehitlerimiz için pilav ikramında bulunuyorlar. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Zabıta ve esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Dağıtımın ardından Başkan Gökhan, Zabıta Bürosunu ziyaret ederek, zabıtalarla sohbet etti.

13.03.2018 ( 16.18 )