Başkan Gökhan, Havacılık Konferansına Katıldı…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Havacılık ve Savunma Sanayi’nin İleri Teknoloji Üretime Etkisi” konferansına katıldı.

Biga Atatürk Kültür Merkezi’nde Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay’ın konuşmacı olarak katıldığı konferans, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mithat Kemal Algül, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, konferansta yaptığı konuşmada Türkiye’deki havacılık sektörü ve savunma sanayi ile bilgiler verirken, havacılığın ve savunma sanayinin teknolojik üretime sunduğu katkılara değindi.

Başkan Gökhan, konferansın ardından ÇOMÜ öğrencileri tarafından Afrin Şehitleri için düzenlenen lokma dağıtımı etkinliğine katıldı. Etkinlikte öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet eden Başkan Gökhan; “Tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

29.03.2018 ( 15.36 )