Pınarbaşı Köyüne Çöp Aracı Teslim Edildi…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından Pınarbaşı Köyü’ne hibe edilen çöp kamyonunu teslim etti.

Pınarbaşı köyünde gerçekleştirilen araç teslim törenine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Pınarbaşı Köy Muhtarı Salih İlhan Özkan ve köy sakinleri katıldı. İlk olarak Köy kahvesinde Muhtar Özkan ve köylüler ile bir araya gelen Başkan Gökhan, köylülerin taleplerini dinleyerek güncel konulara ilişkin değerlendirmede bulundu.

Köylere her zaman destek olmaya çalıştığını ifade eden Başkan Gökhan, yeni çöp aracının hayırlı olmasını dileyerek; “Köyden kente her alanda geleceğe güzel ve sağlıklı bir çevre bırakmak için temizlik önemlidir. Bu doğrultuda Pınarbaşı Köyümüze çöp araçlarını teslim ettik. En büyük temizlik kirletmemektir” dedi.

29.03.2018 ( 15.42 )