27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününde Şeytan Oyunu Sahnelendi...

Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü ortaklığı ile düzenlenen 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü Etkinlikleri kapsamında “Şeytanlar” oyunu sahnelendi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü tarafından 27 Mart 2018 Salı günü sahnelenen oyun, Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Sahnesi’nde izleyici ile buluştu.

Dünya Tiyatrolar Günü Bildirgesinin okunmasıyla açılan perde ile Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü öğrencileri başarılı performanslarını sergiledi.

Oyun sonunda Belediye Meclis Üyesi Birten Sarıbaş oyun Yönetmeni Şahine Hatipoğlu’na Geleneksel Çanakkale Seramiği takdim etti.

29.03.2018 ( 15.48 )