Gazimağusa Çanakkale Ortaokulundan Çanakkale Belediyesine Ziyaret…

Kıbrıs Gazimağusa Çanakkale Ortaokulunun öğretmen ve öğrencileri, kardeş okul bağları bulunan Çanakkale Cumhuriyet Ortaokulu yetkilileri ile birlikte Çanakkale Belediyesini ziyaret etti.

Kardeş okul ilişkileri kapsamında Kıbrıs’tan gelen Çanakkale Ortaokulunun öğretmen ve öğrencileri ile Cumhuriyet Ortaokulunun öğretmen ve yöneticilerini Belediye Başkan Vekili Mehmet Soylu ağırladı.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkan Vekili Soylu, 1974 Kıbrıs Barış Harekatında bulunduğunu belirtirken, anılarını konuklarla paylaştı. Karşılıklı sohbetin de gerçekleştiği ziyarette okul yöneticileri kardeş okul projeleri ve Çanakkale gezileri hakkında da bilgiler verdi. Karşılıklı hediye takdiminin ardından ziyaret, toplu hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.

12.04.2018  (15.38)