Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Dünya Yaşlılar Günü Mesajı...

Yaşlılarımız tecrübeleriyle geleceğimize ışık tutan, gelenek ve göreneklerimizi yaşatarak gelecek nesillere aktarmamızı sağlayan ve bu günlere gelmemizde önemli rol oynayan en kıymetli varlıklarımızdır.
Yaşlılarımızın yaşam sevinçlerini kaybetmeden sağlıkla, huzur içinde yaşamalarına katkı  sağlamak, hayatlarını kolaylaştırmak hepimizin sosyal sorumluluğudur. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de dediği gibi; “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur.”
Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli büyüklerim ve değerli kıdemli hemşehrilerimin , Dünya Yaşlılar Gününü  kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ülgür GÖKHAN