Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Alp İle Gençlerden Çanakkale Belediyesine Ziyaret…

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ve Gençlik Temsilcileri Çanakkale Belediyesini ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Alp ve Gençlik temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü’ye çiçek takdiminde bulundu. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Yardımcısı Sürücü, gençlerin Gençlik Haftasını kutladı. Sohbet ortamında geçen ziyarette İl Müdürü Alp, Başkan Yardımcısı Sürücü’ye Gençlik Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonunda Başkan Yardımcısı Sürücü, İl Müdürü Alp ve Gençlik Temsilcilerine Nutuk ile 2018 Troia Yılına özel hazırlanan şapka takdiminde bulundu.

16.05.2018 ( 14.16 )