Üst Yapı Çalışmaları Hız Kesmiyor...

Çanakkale Belediyesi kentin modernize edilmesi amacıyla yalnızca ana arterlerde değil kentin ara noktalarında da çalışmalarına hızla devam ediyor.

Çanakkale Belediyesi tarafından öncelikle altyapı çalışmaları tamamlanarak kullanıma sunulan, kentlinin yanı sıra kente gelen yerli ve yabancı turistlerin de büyük beğenisini kazanan Demircioğlu Caddesi, Kordonboyu, Çarşı Caddesi, Saat Kulesi ve Meydanı, İskele Meydanı gibi çalışmaların yanı sıra kentin ara sokaklarında da aynı özenle çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çanakkale Belediyesi'ne bağlı ekipler, son olarak Barbaros Mahallesi'nde bulunan Boğaz,

Gültekin,

Sarıcapaşa,

Zeki Doğan,

Harmanlık ve

İsmail Hakkı Bey Sokak'ta da çalışmalarını tamamlayarak kentlinin kullanımına sundu. Parke taş döşenerek  yenilenen sokakların kaldırımları da yenilenerek hem yaya hem de araç trafiği açısından daha modern ve kullanışlı bir hale getirildi.

Öte yandan, Barbaros Mahallesi Hüseyin Kızoğlu Sokak

ve Atatürk Caddesi'ne

paralel olarak bulunan alt yolda, asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. Kaldırımları da yenilenen sokaklar, kentlilerimizin kullanımına açıldı.

07.10.2013