Kentimizdeki Yeşil Alanlara Bir Yenisi Daha Eklendi...

Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, kentimizde bir yeşil alan daha oluşturuldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları doğrultusunda, Mehmet Ali Tıhmaz Parkta çalışmalar tamamlanarak kentlilerimizin kullanımına açıldı.

Kentimizde yeşil alanların artırılması konusundaki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak Mehmet Ali Tıhmaz Park'ta çalışmalarını gerçekleştirdi. Barbaros Mahallesi Beldemiz Mevkii'nde bulunan ve yaklaşık 3 bin 400 metrekarelik bir alana sahip olan Mehmet Ali Tıhmaz Park'taki çalışmalar kapsamında, kentlilerimizin keyifli vakit geçirebilmesi için piknik masaları yerleştirildi. Aynı zamanda park içerisinde sert zemin ve ağaçlandırma çalışmaları da tamamlandı. Çimlendirme çalışmaları ile birlikte de Mehmet Ali Tıhmaz Park, kentlilerimizin kullanımına hazır hale geldi.

07.10.2013