“Ben Osnabrück'ün Ülgür Gökhan'ıyım Dedi

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimler sonucunda Osnabrück Belediye Başkanlığı görevine seçilen Wolfgang Griesert, ilk resmi kabülünde Çanakkale İsmail Kaymak Koleji öğrencilerini ağırladı.

Kardeş kent Osnabrück'ün Belediye Başkanı Wolfgang Griesert, Çanakkale İsmail Kaymak Koleji öğrencilerini büyük bir memnuniyetle karşıladı. 24 kişilik heyeti makamında ağırlayan ve Belediye Başkanlığı sürecindeki ilk resmi kabülünü de gerçekleştirmiş olan Griesert, “Sizler ile birlikte resmi Belediye Başkanlığı makamımın ilk kabulünü gerçekleştirmekteyim ve sizleri Barış Salonu'nda görmekten memnuniyet duyuyorum” diye konuştu. Griesert, öğrencilere makamını tanımlamak için ise Çanakkaleli meslektaşı Başkan Gökhan'ı örnek göstererek, “Ben Osnabrück'ün Ülgür Gökhan'ıyım” dedi.

Çanakkale'nin kardeş kenti Osnabrück'te bulunan kardeş okul Innenstadt Okulu tarafından davet edilen İsmail Kaymak Koleji öğrencileri, bin 400 öğrencinin daha katılacağı ve 25 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek olan Tahta At Şenliklerine katılacak.

24.10.2013