Başkan Gökhan, Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor...

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 2013-2014 eğitim öğretim dönemindeki okul ziyaretlerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde dönemin ilk ziyaretini İstiklal İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu'na gerçekleştiren Başkan Gökhan, okul ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Okulların fiziki ihtiyaçlarını karşılamak, eksikliklerini gidermek amacıyla yöneticiler ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Gökhan'ın bu ziyaretleri de memnuniyetle karşılanıyor.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, son olarak Gazi Ortaokulu ve

Mustafa Kemal İlkokulu'na da (Eski adıyla Merkez İlköğretim Okulu) bir dizi ziyarette bulundu. Başkan Gökhan'ı her iki okulun da girişinde öğrenciler çiçeklerle karşıladı.

Başkan Gökhan, ziyaretleri kapsamında okullarda yürütülen çalışmalar kapsamında bilgi alırken, aynı zamanda istek ve talepleri dinledi, eksikleri not aldı. Başkan Gökhan, sınıfları da gezerek öğrencilerle yakından ilgilendi.

Gazi Ortaokulu ve Mustafa Kemal İlkokulu ziyaretlerinde, okullara Ahşap Atatürk portresi, 4x6 m boyutlarında Atatürk Posteri ve Türk Bayrağı da armağan edildi.

07.11.2013