Cadde Ve Sokaklarda Çalışmalar Birer Birer Tamamlanıyor...

Çanakkale Belediyesi tarafından öncelikle alt yapısı ardından ise üst yapısı tamamlanan cadde ve sokaklar kentlilerimizin hizmetine sunuluyor.

İçme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu başta olmak üzere tüm alt yapısı tamamlanan ve akabinde başlatılan üst yapı çalışmaları da sona eren Cevatpaşa Mahallesi Yüzbaşı Kemal Sokak ve Pilot Kaya Günergin Sokak, kentlilerimizin kullanımına sunuldu. Yüzbaşı Kemal Sokak ve Pilot Kaya Günergin Sokak'ta Çanakkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yol kısmında kilit parke taş döşemesi çalışmaları gerçekleştirilirken, aynı zamanda her iki sokakta da, kaldırımlar yenilendi.

Kentimiz cadde ve sokaklarının daha modern ve kullanışlı bir hale getirilmesi açısından faaliyetlerini yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını Ahmet Piriştina Caddesi'nin ikinci etabında devam ettirmektedir. Alt yapı çalışmaları tamamlanan Ahmet Piriştina Caddesi'nin ikinci etap kısmında stabilize çalışmalarının da sonuna gelinirken, asfalt kaplama çalışmaları ve kaldırımların düzenlenmesi ile birlikte caddenin ikinci kısmı da kentlilerimizin kullanımına açılarak, kent içinde yeni bir arter meydana getirilmiş olacak.