Edebiyat Günleri Kapsamında Şiir Dinletisi Düzenlenecek...

Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi'nin Edebiyat Günleri etkinlikleri kapsamında 28 Aralık Cumartesi günü Şiir Dinletisi programı gerçekleştirilecek.

Çanakkale Belediyesi organizasyonunda düzenlenecek olan program, Çanakkale Belediyesi Evlendirme Memurluğu Nikah Salonu’nda saat 19:30'da başlayacak. Çanakkaleli 14 şairin katkı vereceği programda, fon müziği eşliğinde şiirler okunurken aynı zamanda Dursun Ali Kütük'ün bağlama, Erdem Argaç'ın gitar ve Muhammet Karaçengel'in de kemençe ile destek vereceği müzik dinletisi de gerçekleştirilecek.

Çanakkaleli şairler Serdar Akkoç, Necdet Tabak, Şükran Örsçüler, Kadir Dinç, Filiz Sanay, Ali Osman Işık, Hasene Çorbacıoğlu, Yusuf Gençal, Mustafa Berçin, Öznur Demirel, Musa Deniz, Ahmet Othan, Mete Dayı ve Gürkan Çil'in şiirleriyle renklenecek ücretsiz etkinliğe tüm kentlilerimiz davetlidir.

27.12.2013