Baja Troia Turkey 2018 Başladı…

Çanakkale Belediyesi katkıları ile İstanbul Off-Road Kulübü (İSOFF) tarafından 2018 Troya Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Baja Troia Turkey 2018" start seremonisi ile başladı.

Kordon boyunda bulunan Troia Atı önünde düzenlenen start seremonisine Çanakkale Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Çanakkale Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Ada, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) İl Temsilcisi Mustafa Kansu ile kentliler katıldı. Açılış konuşmalarının ardından gerçekleştirilen start seremonisi ile “Baja Troia Turkey 2018” başladı.

Çanakkale'de, 4 gün boyunca sürecek Baja Troia Turkey 2018 yarışlarının ralli kategorisinde 37, motosiklet kategorisinde 33 araç, 800 kilometreyi aşkın yol kat edecek.

05.10.2018 ( 14.50 )