Başkan Gökhan, Oda Ve Kooperatif Başkanlarını Ziyaret Etti...

Kentteki sivil toplum kuruluşları ile meslek oda ve kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, son olarak Çanakkale Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf Odası,

Çanakkale Bakkallar ve Bayiler Odası ile

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.

İlk olarak Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf Odası’nı ziyaret eden Başkan Gökhan’ı Oda Başkanı İsmail Karabacak ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Genel kurulları bir süre önce gerçekleşen yönetimi tebrik eden Başkan Gökhan, faaliyetler hakkında da bilgiler aldı. Oda Başkanı İsmail Karabacak, esnaf odalarının başkanları ile her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılardan çok memnun olduklarını ifade ederek, bu toplantılar ile birlikte esnafın sorunlarının çözüme kavuştuğunu kaydetti.

Karabacak, “Çalışkan bir belediyeye sahip olmamız neticesinde, sıkıntılarımızı en aza indirdiğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Gökhan’ın bir sonraki durağı ise Bakkallar ve Bayiler Odası oldu.

Oda Başkanı Engin Kandemir ile bir süre sohbet eden Başkan Gökhan, özellikle kentte kurulan ya da kurulması planlanan AVM’lere karşı küçük esnafı korumak için çeşitli çözüm önerileri geliştirerek bu yönde mücadele ettiklerini, bundan sonra da küçük esnafın ekonomik olarak kentte var olmaları için gereken çabayı sarf edeceklerini dile getirdi.

Oda Başkanı Engin Kandemir ise, aylık toplantıların kent esnafına büyük fayda sağladığının altını çizerek, “Her ay gerçekleşen toplantılarımızda esnafımızın sorunlarıyla ilgili ve alakalı oldunuz. Tüm sıkıntıları esnafımızın lehine çevirdiniz. Tüm meslek grupları bu toplantılardan fayda sağlıyor” dedi. Kandemir, bu ilgisinden dolayı Başkan Gökhan’a da teşekkürlerini iletti.

Son olarak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden Başkan Gökhan,

Kooperatif Başkanı İbrahim Ejder ve yönetim kurulu üyeleriyle kent ekonomisi ve kent esnafının durumu hakkında bir süre sohbet ederek bilgiler aldı.

12.02.2014 ( 14.14 )