Başkan Gökhan Sevgililer Günü'nü Kentlilerle Bir Arada Kutladı...

Tüm dünyada kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü, Çanakkale'de de oldukça renkli etkinliklere sahne oldu. Bu özel gün nedeniyle kentte düzenlenen etkinliklerde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da yer alırken kentlilerin Sevgililer Günü'nü kutladı.

Başkan Gökhan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ilk olarak kordonboyunda kentlilere karanfil dağıttı.

Eşi Hale Gökhan ve beraberindeki heyet ile birlikte karanfil dağıtımı gerçekleştiren Başkan Gökhan, kentlilerin hem 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutladı hem de sohbet etme fırsatı buldu.

TARLA SOKAK'TA RENKLİ ETKİNLİK

Başkan Gökhan, Kent Konseyi Kemalpaşa Mahalle Meclisi Gönül İnsanları Çalışma Grubu tarafından Tarla Sokak'ta düzenlenen Sevgililer Günü etkinliğine de eşi Hale Gökhan ile birlikte katıldı.

Çok sayıda kentlinin bir araya geldiği bu renkli etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Gökhan, "Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun. Bütün sevgiler sizinle olsun. Hale Hanım da benim ilk ve tek aşkım. Onu kandırmak için 10 yıl çene çaldım, bu benim için çok anlamlı" dedi.

Başkan Gökhan'ın bu sözleri büyük alkış aldı. Gökhan ayrıca, "Çanakkale'de sizlerin temscilcisi olarak Belediye Başkanı olmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Kemalpaşa Mahalle Meclisi'mizin bu etkinliğine katkı veren ve katılanlara da, bu güzelliği bizlere yaşattıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sevgililer Günü'nün Tarla Sokak'taki renkli etkinliği, canlı müzik, dans, ödüllü yarışmalar gibi aktiviteler ve sanatçı Can Gox konseri devam etti. Başkan Gökhan da, kentlilerle birlikte dans ederek, eğlenceye ortak oldu.

17.02.2014 ( 13.38 )