Başkan Gökhan Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti...

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Borsa'da düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam eden Başkan Gökhan, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ve yönetim kurulu üyeleri ile buluştu. Borsa Başkanı Kaya Üzen, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı yerel ve geneldeki ekonomik faaliyetler hakkında bilgilendirdi. Ülkenin yoğun gündemi ile birlikte ekonomik verilerin ve borsanın da hareketli olduğuna değinen Üzen, Çanakkale ölçeğinde de tarımsal ekonomiyi değerlendirdi. Üzen, bu yıl yağışların çok az olması nedeniyle kuraklık sorunuyla karşı karşıya olunduğunu belirterek çiftçilerin de sıkıntıda olduğunun altını çizdi. Henüz fiziki olarak zarar gören tarımsal ürünün bulunmadığını belirten Üzen, Nisan ve Mayıs aylarında da beklenen yağışların olmaması durumunda ciddi sıkıntıların doğabileceğini belirtti.

Görüşmelerin ardından Başkan Gökhan ve Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri, öğle yemeği ile birlikte karşılıklı sohbet etme imkânı buldu.

18.02.2014 ( 15.27 )