Başkan Gökhan, Ziyaretlerine Devam Ediyor...

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine bugün de (21 Şubat Cuma) devam etti.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, programı kapsamında ilk olarak Rehberler Günü nedeniyle Rehberler Odası tarafından düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile son buldu. Başkan Gökhan, etkinlikte Rehberler Odası temsilcileriyle sohbet etme imkanı da buldu.

Ardından Küçük Balıkçıları Koruma Derneği'ne de ziyaret gerçekleştiren Gökhan,

çok sayıda üye ve balıkçı tarafından karşılanırken, buluşmada balıkçıların istek ve taleplerini dinledi ve balıkçılık faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Başkan Gökhan’ın bir sonraki durağı Fevzipaşa Sosyal Yaşam Evi oldu.

Fevzipaşa Mahallesi Sosyal Yaşam Evi’nin kadın kullanıcıları tarafından memnuniyetle karşılanan Başkan Gökhan, kendileriyle uzun süre sohbet etti, çalışmalar hakkında bilgi verdi ve bilgi aldı.

Başkan Gökhan, Fevzipaşa Mahallesi ile ilgili kentsel dönüşüm çalışması gerçekleşeceğini, hiç bir mahalle sakininin mağdur edilmeden konutlarının yenileneceğini kaydetti.

Başkan Gökhan aynı gün Ziraat Odası'nı da ziyaret etti.

Oda Başkanı İlhan Ulus ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Gökhan, tarımın kent için önemli bir ekonomik unsur olduğunu belirterek sözlerine başladı. Son dönemde yaşanan kuraklığa da değinen Başkan Gökhan, "Umarım yağışlar Mart, Nisan aylarında yeterli olur ve ürünlerimizde sulama sıkıntısı yaşanmaz. Bu noktada çevre bizler için çok önemli. Kuraklığın yanısıra, uzun süredir Kazdağları için de mücadele veriyoruz. Su kaynaklarımızı korumamız lazım" şeklinde konuştu.

Başkan Gökhan'ın çevre konusundaki hassasiyetini ve çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten Ziraat Odası Başkanı İlhan Ulus ise, Kazdağları mücadelesini desteklediklerini belirtti. Ulus, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, tarımsal faaliyet ve çalışmalar hakkında da Başkan Gökhan'a bilgiler verdi.

21.02.2014 ( 17.40 )