Cuma Pazarı'nda Sağlık Danışmanlığı Hizmeti Verilmeye Başlandı

Çanakkale Belediyesi tarafından kentlilerimizin ve ilçelerden gelen hemşehrilerimizin yoğun olarak alışveriş amaçlı kullandığı Cuma Pazarı'nda daha önce hizmete giren Bebek Bakım Odası’nın ardından şimdi  de sağlık danışmanlığı hizmeti verilmeye başlandı. Pazar alanında oluşturulan Bebek Bakım Odasında Çanakkale Belediyesi Sağlık İşleri Biriminde görevli hemşire tarafından talep eden kentlilerin tansiyon ve şeker ölçümleri gerçekleştiriliyor.

Cuma Pazarı alanında Zabıta Bürosu'nun bulunduğu alanda Çanakkale Belediyesi tarafından olışturulan Bebek Bakım Odası, kentlilerimizden büyük ilgi görüyor. Kent yaşamına insan odaklı çözümler sunan Çanakkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu çalışma ile birlikte pazar alanında bebek ve küçük çocuklarıyla gezen kentlilerimiz bu odada rahat bir şekilde çocuklarını besleyebiliyor, aynı zamanda bebeklerinin hijyen ve bakımını sağlayabiliyor. Bunun için Bebek Emzirme Odası'nda sürekli olarak bebek bezleri ve temizlik mendilleri bulunduruluyor.

Pazar alanını hem kent merkezinden hem de ilçelerden gelen kentliler sıklıkla ziyaret ederken, bu alanda sağlık danışmanlığı hizmeti de verilip, gerek duyulduğunda tansiyon ve şeker ölçümü gerçekleştirilmektedir.

28.03.2014