Çtso Yönetiminden Başkan Gökhan'a Ziyaret...

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret etti.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Gökhan'ı, yerel seçimlerdeki başarısından dolayı kutlayarak, yeni dönemdeki görev ve çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

Tebrik ziyaretinin gündeminde ise Çanakkale Savaşları'nın 100. yıldönümü vardı. Çanakkale'nin özellikle turizm açısından gelişimine yönelik yapılması gerekli olan yatırımların görüşüldüğü ziyarette Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Havaalanının da açılması ile birlikte gerek İstanbul uçuşlarının başlatılması gerekse yeni otel yatırımlarının gerçekleşmesi konusunda birlikte hareket edilmesi gerektiğinden söz etti.

Gökhan, Yatırım ve projelerin gerçekleştirilmesi için yetkililerle birebir, yüzyüze konuşacağız. Ancak böyle hızlı hareket edebiliriz. Hepimiz Çanakkale'nin konusunu ezbere biliyoruz. Şimdi eyleme geçme zamanı" diye konuştu.

ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri de Başkan Gökhan'ın sözlerine destek vererek, birlikte hareket etmeye hazır olduklarını kaydetti.

10.04.2014 ( 14.25 )