Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan'ın 19 Mayıs,Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü yolunda kurtuluş mücadelesini başlattığı anlamlı günün 95. Yıldönümü…
Bu gün tüm olumsuzluklara, tüm yok sayılmalara rağmen, bağımsızlık yolundaki tüm engelleri aşarak Türkiye Cumhuriyeti adının tüm dünyaya, tüm hafızalara yazdırıldığı günün temelidir.
Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle bugünün ve geleceğin gerçek sahipleri gençlerimizin ve  halkımızın bayramını kutluyor, Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu karanlık günlerde Gazi Mustafa Kemal ATATÜK başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Ülgür GÖKHAN