Anasayfa > BAŞKAN > Başkan'dan > Başkanın Mesajları

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı...

1 Mayıs, tüm dünyada emekçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü, aynı zamanda haklarına sahip çıkmalarının da abidevi bir göstergesidir.  Emekçiler ve emekçilerin hakları için mücadele edenler adına büyük önem taşıyan 1 Mayıs geleneği; baskı, yasak ve zorbalıklara rağmen halkların nazarında önemini ve değerini yücelterek yaşatılmıştır. Sosyal devlete, demokratik, sosyal ve sendikal haklara, çalışanlara ve tüm değerlere yönelik tehdit ve saldırıların arttığı günümüzde bu gelenek daha bir anlamlı hale gelmiştir.

Tüm emekçilerimizin dayanışma, haksızlık ve adaletsizliklerle savaşmanın simgesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, işçi-emekçi haklarına saygılı bir gelecek temennisiyle saygılarımı sunuyorum.

Ülgür GÖKHAN