Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 167.Yılı Kutlanıyor...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 167. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Tapu Müdürü Emine Ilgın ve Kadastro Müdürü Namık Kemal Erzurum, Belediye Başkan Vekili Dr. Celal Karakaş'ı ziyaret etti.

İlk kez 21 Mayıs 1847'de 'Defterhane-i Amire Kalemi' adıyla kurulan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 167. yıldönümü kutlamaları ülke genelinde olduğu gibi Çanakkale'de de gerçekleşiyor. Bu kapsamda Belediye Başkan Vekili Dr. Celal Karakaş'ı makamında ziyaret eden Tapu Müdürü Emine Ilgın ve Kadastro Müdürü Namık Kemal Erzurum, hem yıldönümü etkinliklerine ilişkin hem de Çanakkale'deki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Vekili Dr. Celal Karakaş ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 167. kuruluş yıldönümünü kutladı. Ziyaret, karşılıklı sohbet ile devam etti.

21.05.2014 ( 16.50 )