Kardeş Kentimiz Osnabrück’Ten Konuk Stajyerler

Çanakkale Belediyesi ile Kardeş Kenti Osnabrück arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Staj Programı kapsamında, Osnabrück Belediyesi’nden gelen 6 stajyer, 29.05.2014 tarihinde kentimizdeki çeşitli kurumlarda, 14 gün sürecek staj programına başladı.28.05.2014 tarihinde Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi’nde, konuk stajyerlerimiz, kurum temsilcileri ve Kardeş Kent Elçimizin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Stajyerler, staj yapacakları kurumların temsilcileriyle tanıştıkları toplantı sonunda, Kardeş Kent Elçisi Meltem Erden ile birlikte şehri tanımak için kent turuna çıktı.Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, Çanakkale Onsekiz Üniversitesi Çocuklar Evi, İsmail Kaymak Koleji ve Koza Gençlik Derneği Osnabrück’ten gelen gençlere staj imkânı sunan kurumlar. 14 gün boyunca kentimizde olacak gençler, staj süreleri boyunca kentimizi ve kültürümüzü tanıyarak, meslek yaşamları adına farklı bir deneyim edinecekler.

02.06.2014 ( 10.45 )