Kardeş Kent Osnabrück’Te Futbol Turnuvası

Çanakkale Belediyesi’nin Kardeş Kenti Osnabrück’te 07 – 09 Haziran 2014 tarihlerinde Kardeş Kentler arasında “Uluslararası Futbol Turnuvası” düzenlendi.

Bu kapsamda Kentimizi temsilen 11-12 yaş grubundan oluşan 9’ar kişilik kız ve erkek futbol takımları 6 Haziran 2014 tarihinde Osnabrück’e gitti. 5 Haziran 2014 tarihinde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret eden grup, Başkan Gökhan ile heyecanını paylaştı ve bu imkânı kendilerine sunduğu için teşekkürlerini dile getirdi. Sporcuları Belediye Meclis Salonu’nda ağırlayarak heyecanlarına ortak olan Başkan Gökhan, genç sporculara okul ve derslerin önemini hatırlatarak, başarılı bir sporcu olabilmek için okulda da başarılı olmak gerektiğini dile getirdi. Dersi spor ile dengelemenin önemli olduğunu belirten Başkan Gökhan, Çanakkale’nin örnek çocukları olduklarını vurgulayarak genç sporculara turnuvada başarılar diledi.

Sporcularımıza Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Ercan Şenol, Belediye Spor Yüzme Antrenörü ve FİFA Hakemi Dilek Koçbay, Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses ve Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Personeli Özgür Erdoğan eşlik etti.

Genç sporcularımız turnuva sonrasında, geçen sene kentimize gelerek yerel kulüplerimiz ile futbol müsabakaları yapan Osnabrück’ün Türk Gücü takımının konuğu olacak ve Türk Gücü’nün şampiyonluk kutlamalarına katılacak.

10.06.2014 ( 10.11 )