Kent Konseyi Genel Kurulu Gerçekleşti...

Çanakkale Kent Konseyi'nin Olağan Genel Kurulu 17 Haziran tarihinde Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleştirildi. Genel Kurul'un gündeminde ise, Gestaş tarafından yapılması planlanan Karacaören-Akbaş Yeni Hat Projesi vardı.

Toplantıya, Belediye Başkan Vekili Rebiye Ünüvar da katılırken, Kent Konseyi Başkanı Saim Yavuz, yapmış olduğu açılış konuşmasında 2014 yılı faaliyetlerine ilişkin bilgiler verdi. Yavuz ayrıca, Çanakkale Belediyesi'nin 2015/2019 Stratejik Plan Hazırlık Çalışmalarına Kent Konseyi'nin tematik meclisleri ve mahalle meclislerinin de katılım sağladığını ifade etti.

Genel Kurul'a Gestaş adına katılan Rıza Çetin ise, Karacaören-Akbaş Yeni Hat Projesi hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Toplantı, katılımcıların yeni hat projesi ile ilgili görüş ve önerilerini dile getirmesi ile devam etti.

17.06.2014 ( 16.51 )