Anasayfa > SOSYAL YAŞAM > Sosyal Yardımlar

Evde Hizmet Ve Bakım Projesi...

Sosyal belediyecilik anlayışıyla farklı çalışmalara imza atan Çanakkale Belediyesi, kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü ve engelli bireylerin yaşamlarına kolaylık sağlamak, ihtiyaçlarını karşılanmasında yardımcı olmak ve destek sunmak amacıyla “Evde Hizmet ve Bakım Projesi”ni hayata geçirmiştir.
Evde Hizmet ve Bakım Projesi kapsamında; ihtiyaç sahibi yaşlılarımızın ve engelli bireylerimizin tüm kişisel bakımlarını (saç-sakal tıraşı, manikür ve pedikür) yapılmaktadır.Huzurlu ve sağlıklı bir ev ortamında yaşama imkânı sağlamak amacıyla ev temizliklerini yaparak yaşam kalitelerini yükseltilmektedir. “EVDE HİZMET VE BAKIM PROJESİ”KRİTERLERİBu hizmetlerden İHTİYAÇ SAHİBİ 65 yaş üzeri kentlilerimiz ve hayatını başkasının yardımı olmadan devam ettiremeyecek engelli hemşehrilerimiz yararlanabilecektir. Mahalle muhtarlıkları ile işbirliği içerisinde yürütülecek olan proje için talep sahipleri 444 17 17 nolu Çanakkale Belediyesi Çağrı Merkezini arayarak ya da muhtarlıkları aracılığı ile belediyemizden randevu alabilirler.

TEMİZLİK GÜNLERİ: Her Pazartesi-Cuma ( 13.00-17.00 saatleri arası )

KUAFÖR VE BERBER HİZMETİ: Perşembe ( 15 günde bir )

TEL : 444 17 17