Başkan Gökhan, Akçansa'yı Ziyaret Etti...

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar ile birlikte Akçansa Çimento Fabrikasını ziyaret etti. Başkan Gökhan, hem Çimento Üretim Tesisini hem de Alternatif Yakıt Geri Kazanım Tesisini gezerek bilgiler aldı.

Ziyaret sırasında Fabrika Müdürü Okay Kılınç, çimento tesisinin atıkların enerji amaçlı geri kazanımı için en uygun süreç olduğu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Fabrikanın alternatif yakıt konusunda yapmış olduğu yatırımları yerinde gören Başkan Gökhan, atığın sadece bertaraf edilmesi gereken bir çöpten çok, doğru yöntemler kullanıldığında bir kaynak haline geldiğini ifade etti. Fabrika Müdürü Okay Kılınç tarafından bizzat bilgilendirilen Başkan Gökhan ve teknik heyet en son bu konuda İstanbul'daki yatırımları görmek adına gezi planlaması yaparak teknik geziyi noktaladı.

07.08.2014 ( 13.57 )