Saray Bosna Heyetinden Başkan Gökhan’A Ziyaret...

Kardeş Kent ilişkilerinin gündeme geldiği Saray Bosna heyeti Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti. Heyet hem kardeş kent projesi hem de yatırım konularında görüşmelerde bulundu.

Saray Bosna Valisi İvo Komsic, Saray Bosna Meclis Başkanı Sabahudin Delalic, Valilik Genel Sekreteri Elvir Hadziahmetovi’nin yanısıra Çanakkale Belediyespor Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette, Başkan Gökhan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başladı. Başkan Gökhan, Saray Bosna ile kardeş kent olunabileceği konusunda görüşlerini bildirirken, Saray Bosna Valisi İvo Komsic de, bu yöndeki ilişkilerin geliştirilebileceğini kaydetti. İki kent arasında gerçekleştirilebilecek yatırımların da konuşulduğu ziyarette karşılıklı olarak hediye takdiminde de bulunuldu.

18.09.2014 ( 14.37 )