Donanma Kavşağında Üstyapı Yenileme Çalışması Gerçekleştirilecek...

Çanakkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cevatpaşa Mahallesi İnönü Caddesi Donanma Kavşağı'nda 20-21 Eylül 2014 tarihlerinde yol, kaldırım ve üst yapı yenileme çalışması gerçekleştirilecek.

Donanma Kavşağındaki çalışmalar kapsamında ayrıca sinyalizasyon çalışmaları da gerçekleştirilecek olup, bu çerçevede Akıllı Kavşak Uygulamasının bu bölgedeki altyapısının hazırlanması için sinyalizasyon borularının yenileme işlemi de yapılacak. Ardından ise, bölgedeki trafik ışıklarının yenileme işlemi gerçekleştirilecek.

Daha önce Eski Belediye Kavşağı, Salı Pazarı Kavşağı ve Cuma Pazarı Kavşağı’nda altyapısı tamamlanan Akıllı Kavşak Uygulaması için, Donanma Kavşağındaki çalışmaları takiben Karayolları Kavşağı ve Aygaz Kavşağında da çalışmalar başlatılacak.

Daha önce altyapı çalışmaları tamamlanan alan çalışmalar süresince trafiğe kapatılacak olup kentlilerimizin bilgisine sunarız.

19.09.2014 ( 11.10 )