Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği Toplantısı Çanakkale’De Gerçekleşti…

Sosyal demokrat belediyelerin ortak amaçlarına hizmet etmesi için kurulan Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin (SODEM) toplantısı Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın ev sahipliğinde Çanakkale’de düzenlendi.

Belediye Meclis Salonunda 17 Kasım tarihinde gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer başta olmak üzere SODEM yetkilileri katıldı.

Belediyelerin işbirliği yapabileceği ortamı geliştirmek, bilgi ve proje paylaşımları gerçekleştirmek, ortak faaliyetler düzenlemek, belediyelerin sorunlarına yardımcı olacak faaliyetler geliştirmek ve belediyelerin hizmet kapasitesini arttırmak amacıyla kurulan Birliğin Çanakkale’deki toplantısında da birlik faaliyetleri üzerine bilgilendirme yapılırken, aynı zamanda görüş alışverişinde bulunuldu.

18.11.2014 ( 13.06 )