CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’Dan Ziyaret...

CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan Batıdan Doğuya Kardeş Belediyeler Projesi kapsamında Çanakkale’ye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve beraberindeki heyet, Çanakkale Belediyesi’ni de ziyaret etti.

15 Kasım Cumartesi günü Küçükkuyu, Bozcaada, Geyikli, Biga, Gelibolu ve Kepez beldelerini ziyaret eden Ağbaba, Çanakkale Belediyesi’nde de Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri ile bir araya geldi.

CHP’nin Batıdan Doğuya Kardeş Belediyeler Projesi kapsamında Ağbaba ve beraberindeki heyetin Çanakkale’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Belediyelerimizin kardeş belediyeler olması noktasında partimizin yeni bir uygulaması var. Çanakkale’nin kardeş belediyesi ise Konya’nın Tuzlukçu belde belediyesidir. Belediyelerimiz, sosyal demokrat belediyeler Türkiye’nin en başarılı belediyeleridir. Bu noktada bu ziyaret de bizim için önemli” diye konuştu.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da ziyarette yaptığı konuşmada, Kardeş Belediyeler Projesini çok önemsediklerini belirterek, bu kapsamda illerde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Ağbaba, “Çanakkale Belediye Başkanımız tecrübesiyle bölgede ağırlığı olan bir belediye başkanıdır. Çanakkale’de örnek projeler yapılıyor. Seçimlerde de büyük bir başarı elde etti. Kendisini tebrik ediyoruz” diye konuştu. Ağbaba, “Çanakkale Belediye Başkanımız belediyeciliği asfalt yapmakla görmüyor, halka dokunmak, halkla iç içe olmak olarak görüyor. Yapmış olduğu sosyal projelerle hem istihdam sağlıyor, hem kenti güzelleştiriyor ve Türkiye’nin en güzel kentlerinden biri olan Çanakkale’yi daha da yaşanabilir bir kent haline getiriyor” dedi.

Ziyaret, karşılıklı sohbet ile birlikte son buldu.

18.11.2014 ( 13.34 )