Gençlik Değişimi İle Çanakkaleli Gençler, Kardeş Kent Osnabrück’E Gidiyor...

Çanakkale Belediyesi ile Kardeş Kenti Osnabrück Belediyesi arasında devam eden kültürel ilişkiler kapsamında her yıl karşılıklı olarak düzenlenen “Gençlik Değişimi” programına bu yıl Çanakkale’den gençlerimiz katılacak.

20 - 29 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Gençlik Değişimi” programına katılacak olan gençlerimiz Kardeş Kent Osnabrück’te ve Berlin’de hazırlanan gezi programında buluşacaklar. Gezi esnasında farklı bir ülkenin kültürünü ve tarihini öğrenme fırsatı elde edecek olan gençlerimiz bu değişimler esnasında çeşitli tecrübeler kazanma fırsatına da sahip olacaklar.

16-20 yaş arasında, Çanakkale’de yaşayan gençlerden oluşturulacak gurup üyelerinin Almanca bilmesi tercih edilecektir. Osnabrück’teki tüm masraflar ( konaklama, gezi turları vb.) Osnabrück Belediyesi tarafından karşılanacak olup, katılmak isteyen gençler ulaşım, pasaport ve vize masraflarını ise kendileri karşılayacaklardır.

Başvuruların 15 Şubat 2015 tarihine kadar Çanakkale Belediyesi Kardeş Kent Elçisi Zeynep Akar’a yapılması gerekmektedir.

Kardeş Kent Elçisi

Zeynep Akar