Doç. Dr. Necibe Nesibova Çanakkale Belediyesini Ziyaret Etti...

Azeraycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Çanakkale Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ile görüştü.

Ziyarette Türkiye’nin 71 ilinde Azerbaycanlı gençlerin yüksek öğrenimlerini sürdürdüğünü ifade eden Nesibova, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde eğitim gören Azerbaycanlı gençlerin iki ülkenin ortak değerleri olduğunu ve gerekli desteğin verilerek sahip çıkılmaları gerekliliğini vurguladı.

Başkan Yardımcısı Ünüvar da belediye olarak gençlere yönelik çalışmalar hakkında bilgiler verirken, belediye bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Birimi ile Azerbaycanlı gençlerin önümüzdeki süreçte ortak projelere imza atması için gerekli girişimlerde bulunacağını sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda Ünüvar, Nesibova’ya çeşitli hediyeler takdim etti.

23.12.2014 ( 16.19 )