Çanakkale Belediyesi’Nden TFFHGD Çanakkale Şubesi’Ne...

Çanakkale Belediyesi, TFFHGD’nin (Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği) aday hakemler için düzenlediği kokart takma töreninde klasman hakemleri, il hakemleri ve aday hakemlerine desteğini göstermek amacı ile eşofman hediye etti.

27 Şubat 2015 Cuma günü gerçekleşen törene Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Milli Eğitim Müdürü Eski Hakem Zülküf Memiş, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Belediyespor Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, Eski Bayan FIFA Hakemi Yrd. Doç. Dr. Lale Orta, TFFHGD Şube temsilcileri, çok sayıda hakem, gözlemci ve eşleri katıldı.

Gecede konuşma yapan Başkan Gökhan, Çanakkale’de,  üst liglerde görev yapan hakemlerin sayısının artması gerektiğini söyleyerek, kentimizi yurt içi ve yurt dışında temsil eden hakemlere, başarı dilekleri ile konuşmasını sonlandırdı.

03.03.2015 ( 15.11 )