Ben Aziz Sen Nesin'e Yoğun İlgi Devam Ediyor...

Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun yeni sezon oyunu Ben Aziz Sen Nesin’e Çanakkaleli tiyatro severler yoğun ilgi gösteriyor.

Oyun, Çanakkale Belediyesi aylık kültür etkinlikleri kapsamında 28 Nisan 2015 Salı günü Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda sahnelendi. Salonu dolduran izleyenler iki saat süren oyunu kahkahalar ve alkışlar eşliğinde izledi.

Aziz Nesin’in 100. Doğum yılı kapsamında, unutulmaz yazarımızın skeçlerinden derlenerek hazırlanmış oyun, topluluk oyuncularının başarılı performanslarıyla birlikte gülerken düşündürüyor. Cengizhan Sürücü’nün yönetmenliğini yaptığı oyunda Cenk Kurt, Hasan Sami Er, Cahit Sarp, Sedat Bilgin, Semih Kaynak, Kübra Uğurlu, Oğuzcan Ekinci, Cansu Günaydın, Ezgi Gökçe, Emre Abat, Özge Zeynep Yurdabal, Emine Kanmaz, Esra Rabia Kahveci oynuyor.

İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun sevilen oyunu Ben Aziz Sen Nesin, Mayıs ayında da izleyici ile buluşacak. Ayrıntılı bilgiyi Belediye web sitesinden (www.canakkale.bel.tr) edinebilirsiniz.

28.04.2015 ( 10.44 )