Çanakkale Belediyesi, ‘Temiz Çevrem’ Kampanyasına Destek Veriyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, çevre yönetimi faaliyetlerinin başarıyla devam etmesine yönelik toplumun bilinçlendirilmesine ilişkin başlatılan ‘Temiz Çevrem’ kampanyasına Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü de düzenlediği program ile destek veriyor.

Ülke genelinde 1-7 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen kampanya kapsamında, sokak, park, bahçe, sahil, deniz gibi ortak kullanım alanlarında Belediye ve İl Özel İdarelerin rutin faaliyetleri dışında halkın ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla bir temizlik seferberliği yapılması öngörülüyor. Kampanya ile toplumda çevre duyarlılığının sağlanması ve Belediyelerin atık yönetimindeki rollerine dikkat çekilerek, çevre konularının sosyo-kültürel bir olgu haline getirilmesi amaçlanıyor.

Kampanyaya yönelik Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün hazırladığı program çerçevesinde, 4 Mayıs Pazartesi-8 Mayıs Cuma tarihleri arasında Mahalle Meclisleri ortak çalışmasıyla gönüllü kentlilerle birlikte temizlik çalışmaları gerçekleştirilecek. Kentin çeşitli noktalarında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte gerçekleştirilecek olan çalışmalar kapsamında gerekli ekipman ve materyal temini de sağlanacak.

Kentlilerimizin bilgisine sunarız.

30.04.2015 (17.00)