Çanakkale Belediyesi'nden Gençlere Şebnem Ferah Konseri...

Çanakkale Belediyesi kültürel etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Muhteşem geçen Funda Arar konserinin ardından bu kez de Şebnem Ferah’ı Çanakkale ile buluşturan Çanakkale Belediyesi, sanatın dev isimlerini kentliye sunuyor.

Şebnem Ferah,  19 Mayıs 2015 Salı günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, Gençlik Konseri’nde sevenleri ile buluştu. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konsere, halk büyük ilgi gösterdi.

Konserin başlamasından saatler önce alana gelerek sabırsızlıkla bekleyen kalabalık, Şebnem Ferah’ın sahneye çıkmasıyla coşkusunu arttırdı. Şebnem Ferah’ın güçlü sesi ile seslendirdiği şarkılara bir ağızdan eşlik eden dinleyiciler dev bir koro oluşturdu. Şebnem Ferah sesi ve yorumunun yanı sıra sahnesi ile de göz doldurdu. Konserini ışık oyunları ile tamamlayan Ferah sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

20.05.2015 ( 11.11 )