Canan Anderson'dan Çanakkale'ye Yaz Konseri...

Çanakkale Belediyesi yazın gelişi ile birlikte “Yaz Konserleri” başlığında, Özgürlük Parkı’nın eşsiz manzarasında değerli müzisyenleri kentli buluşturuyor.

Yaz Konserleri’nin ilk konuğu başarılı Keman Sanatçısı Canan Anderson 13 Haziran 2015 Cumartesi akşamı, Özgürlük Parkı’nda sahne aldı.

Müziğe olan tutkusunu “Ben gerçekten de kemanımla bir aşk yaşıyorum”  sözleri ile ifade eden Anderson başarılı sahne performansı ile kendisini dinleyen kalabalığa eğlenceli bir gece yaşattı. Çanakkale’nin her toprağının ne kadar değerli olduğundan bahsederek, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e “Bu sahnede konser veriyorsam onun sayesinde” sözleri ile teşekkür etti.

Müziğe olan yeteneği küçük yaşlarda fark edilen ve çocukluğundan beri müzik ile büyüyen Canan Anderson dansı, yorumu ve eşsiz keman dinletisinin yanında sempatik tavırları ile de göz doldurdu.

Çanakkale Belediyesi Yaz Konserleri 20 Haziran 2015 Cumartesi günü Cahit Berkay, 27 Haziran 2015 Cumartesi günü Grup Egeli ile birlikte devam edecek.

15.06.2015 ( 15.41 )