Çanakkale Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor...

Çanakkale Belediyesi düzenlediği etkinlikler ile kentte Ramazan coşkusunu yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda 26 Haziran 2015 Cuma akşamı Çağlar Kaynak Basketbol Sahası’nda düzenlenen birbirinden renkli etkinlikler ile hareketli bir gece yaşandı.

21:30’da Aşuk ve Maşuk gösterisi ile başlayan gece Roman Dans Grubu’nun muhteşem dans gösterisi ile devam etti. Başarılı performansları ile izleyenlere keyifli bir gösteri sunan Dans Grubu gösterilerinin ardından sahneyi Grup Ezgi’ye bıraktı. Halk müziğimizin sevilen türkülerini seslendiren Grup Ezgi hareketli repertuarları ile izleyenleri coşturdu. Yaklaşık 2 saat süren etkinliklere halk, alkışlarla eşlik etti. Yoğun istek üzerine Halk Müziği konserinin ardından tekrar sahneye çıkan Roman Dans Grubu’nun hareketli dansları ile gece sona erdi.

Çanakkale Belediyesi Ramazan Etkinlikleri 03 ve 10 Temmuz 2015 Cuma günleri Çağlar Kaynak Basketbol Sahası’nda birbirinden eğlenceli etkinlikler ile devam edecek.

29.06.2015 ( 11.41 )