Çanakkale Belediyesi Yeni ÇOMÜ’Lülerle Buluşuyor...

Çanakkale Belediyesi tarafından, ÇOMÜ’nün Terzioğlu ve Anafartalar kampüsleri ile Şehiriçi Otobüs Terminali’nde açılan stantlarda kente yeni gelen öğrencilere yönelik bilgilendirme ve tanıtım çalışmaları yürütülüyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) Eylül ayı itibariyle 2015/2016 eğitim öğretim dönemine yönelik kayıtlar alınmaya başlandı. Eğitimleri devam eden öğrencilerin yanı sıra, bu yıl çok sayıda öğrenci ÇOMÜ’de okumaya başlayacak ve birçoğu da kentle ilk kez tanışacak.

ÇOMÜ’de kayıtlar devam ederken, Çanakkale Belediyesi de açmış olduğu stantlarda öğrencilere tanıtım ve bilgilendirme desteği veriyor. ÇOMÜ Terzioğlu ve Anafartalar Kampüslerinin yanı sıra Şehiriçi Otobüs Terminali’nde açılan stantlarda kenti tanıtan bilgilendirici materyaller bulunurken, stantlardaki yetkililer de öğrencilerimize ihtiyaç duyduğu konularda yardımcı oluyor, merak edilen soruları yanıtlıyor.

Çanakkale Belediyesi tarafından ayrıca ÇOMÜ’ye kayıt yaptırmak için gelen öğrencilere Otogardan Anafartalar ve Terzioğlu Kampüsüne 08.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz servis hizmeti de sunuluyor. Belediyemizin stant faaliyetleri ve ücretsiz servis hizmeti, 11 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek.

09.09.2015 ( 16.46 )