Başkan Gökhan’A Destek Ziyaretleri Sürüyor...

Geçtiğimiz günlerde Çanakkaleli şehidimiz Fatih Duru’nun naaşının karşılanması esnasında yaşanan saldırı olayı sonrası Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a çok sayıda destek mesajının yanı sıra konuk ziyaretleri de devam ediyor.

Son olarak 17 Eylül tarihinde sırasıyla geçmiş dönem CHP’li Belediye Başkanları, Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası yönetimi, mahalle muhtarları, Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası yönetimi, Kepez Cumhuriyet Halk Partisi Belde örgütü, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Değişim Grubu yönetimi Başkan Gökhan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Gökhan, konuklarına tek tek ziyaretleri için teşekkür ederken, Barışın Kenti Çanakkale’de kimsenin alışık olmadığı olayların yaşanmasından dolayı üzüntülerini dile getiren konuklar, yapılan haksız saldırıları da kınadıklarını belirtti.

17.09.2015 ( 16.50 )