Gençlik Birimi, Üniversite Öğrencilerine Tanıtıldı

Çalışma ve faaliyetlerin insan odaklı yürütüldüğü Çanakkale Belediyesi’nde gençlere de ayrı bir önem veriliyor. Bu kapsamda ÇOMÜ’ye yeni gelen öğrencilere belediye bünyesinde bulunan Gençlik Birimi’nin tanıtımı yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni yeni kazanan öğrencilere yönelik Psikolojik Danışma ve Rehberlik Topluluğu tarafından oryantasyon programı gerçekleştirildi. Katılımcı öğrencilere, Üniversite yaşamına uyum, öğrencilerin karşılaşabileceği sıkıntılar ve çözüm yolları ile yurtiçi ve yurtdışı öğrenci değişim programları hakkında bilgi verildi.

Program kapsamında Çanakkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Gençlik Biriminin de tanıtımı yapıldı. öğrencilere Çanakkale Belediyesi’nin öğrencilere ve gençlere yönelik düzenlediği etkinlikler ve öğrencilerle birlikte gerçekleştirilen sosyal projeler hakkında bilgi verildi. Toplantı sonunda çok sayıda öğrenci, ''Genç Kent Gönüllüsü'' olmak için başvuru yaptı.

02.10.2015  (15.36)