T.C. Çanakkale Belediyesi

Park Yapım ve Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor


-
+
Park Yapım ve Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor


Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün faaliyetleri kapsamında kentteki park ve sosyal alanların sayısı artırılırken, aynı zamanda mevcut parkların bakım ve onarım çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 2024 Yılı Park Yapım Programı kapsamında Esenler Mahallesi Nazım Hikmet Caddesi ile Abdi İpekçi Caddesi kesişiminde oluşturulan toplam 930 m2'lik yeni park alanında 72 m2 fitness alanı, 170 m2 çocuk oyun alanı, 100 m2 gölgelikli dinlenme alanı ve 410 m2 yeşil alan bulunuyor. Yeni park alanı, son olarak gerçekleştirilen panel çit uygulaması ile birlikte, kentlilerimizin kullanımına sunuldu.

Öte yandan ekipler, park yenileme programı kapsamında ise, İsmetpaşa Mahallesi Şefik İnan Caddesi ve Tuğsavul Caddesi kesişiminde bulunan park alanında yenileme çalışmalarına başladı. Sert zemin kaplamaları yenilenecek olan park alanına ilave yeşil alan ve gölgelikli dinlenme alanları yapılacak olup, aynı zamanda oyun grupları ve spor aletlerinin sayısı da artırılacak.

Haberin videosu için TIKLAYINIZ