Başkan Gökhan, Basın Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, veda ziyaretleri kapsamında kentteki basın kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ziyaretleri kapsamında 26 Mart Salı günü Çanakkale Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Özkurnaz ve gazete çalışanları ile bir araya gelirken, 27 Mart Çarşamba günü de Değişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kerem İriç, Boğaz Medya İmtiyaz Sahibi İsmet Akıncı, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı ve Boğaz Medya Çalışanlarının yanı sıra, Çanakkale Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Güngör Yıldız ve Gündem Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Gökhan, keyifli sohbet ortamında geçen ziyaretlerinde özellikle halkın haber alma özgürlüğü konusunda kente sundukları katkılar için tüm basın mensuplarına teşekkürlerini iletti.

27.03.2024 17:18