Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Erkek'e Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor


Başkan Erkek'e Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Belediye Başkanı Muharrem Erkek,
26 Nisan 2024 Cuma günkü programı kapsamında; Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ve Başsavcı Vekili  Behçet İşlek, Gelibolu Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Gelibolu İlçe Başkanı Engin Coşkun ve Gelibolu Belediye Meclis Üyeleri, Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan ve Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Barbaros Mahallesi Muhtarı Şaban Şahin, Esenler Mahallesi Muhtarı Nazife Aydın, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Özkan Vural, Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu, Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Cahit Sevim, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Ramazan Muhtaroğlu, Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Özgü Erol, Çınarlı Köyü Muhtarı Tahsin Tezgören ve Güzelyalı Köyü Muhtarı Elif Çelik, Çanakkale Rotary Kulübü Başkanı Tahir Orhan ve Yönetimi ile Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Başkanı Av. Levent Gürbüz ve Yönetimiyle Başkanlık Makamında bir araya geldi.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkek, konukları ile kentteki çalışmalar, projeler ve güncel konulara ilişkin sohbet etti.

CHP Belediye Meclis Üyesi İrfan Dehmen de 26 Nisan 2024 Cuma günü gerçekleştirilen bir işyeri açılışında Belediye Başkanı Muharrem Erkek'i temsilen yer aldı. Çan Belediye Başkanı Harun Arslan ve Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan'ın da yer aldığı açılışta kurdele kesiminin ardından iş yerini gezen Dehmen, iş yeri sahibine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


26.04.2024 18:16